5x Eten en Drinken in Den Haag!

In mijn vorige post over Den Haag, heb ik al verteld waar je té lekkere taart kan eten, ze lekkere broodjes Gyros serveren en waar je moet zijn als je van een lekker biertje houdt. Maar er zijn nog zoveel meer leuke plekjes in Den Haag voor een hapje en een drankje! Vandaag deel ik er vijf met jullie.

1. Pavlov (Spui 173)

Pavlov vind je aan het Spui, en is een leuke plek om te lunchen of alleen een kopje koffie. Het fijne aan Pavlov is dat het lekker ruim is, met genoeg comfortabele zitplekken. En zit het aan de voorkant helemaal vol? Achter de serre vind je nog meer zitplaatsen.

2. Eat Company (Dagelijkse Groenmarkt 32)

Ik had het wel al eerder zien zitten, maar was er nog nooit naar binnen gegaan. Tot twee weken geleden. Het blijkt een hele leuke plek om te lunchen te zijn. Je moet bestellen aan de kassa, maar dat zie je ook terug in de prijzen, want het is echt heel goed betaalbaar. Ze serveren lekkere broodjes en panini’s, verse soep, homemade taart en gezonde smoothies. De bediening was bij ons echter niet heel erg vriendelijk, een beetje jammer.

3. Curry & Cocos (Prins Hendrikstraat 83)

Curry & Cocos is een Thais eettentje. Normaal gesproken vind ik Thais niet heel spannend. Het mag van mij wel wat kruidiger en voller van smaak, zoals Indiaas eten. Maar oh, wat was het eten bij Curry & Cocos té lekker! We gingen voor het driegangenmenu (voor €17,50!), waarin je een voorgerecht, drie hoofdgerechtjes en een desert krijgt. Super leuk, want zo kan je verschillende gerechten proeven. Vooral de Massaman Neua was errûg lekker. Ik ga hier zeker nog een keer naar terug!

4. Tapasbar Triana (Maziestraat 8)

Ik houd van Tapas. Of eigenlijk, ik vind het gewoon heel gezellig om je eten te delen, in plaats van dat je allemaal een bord met eten voor je hebt, waar je op gefocust bent. Nu kan je ervoor kiezen om naar de all you can eat tapastenten te gaan, maar hier vind je natuurlijk niet de échte tapas, door Spanjaarden bereid. Die vind je wel bij Tapasbar Triana. Genoeg tapas om uit te kiezen, de één nog lekkerder dan de ander…

Edit: de keren dat ik na het schrijven van deze blogpost bij Triana heb gegeten was het eten nog even lekker, de bediening en service viel elke keer echter erg tegen. Daarom zou ik Triana niet perse meer aanraden.

5. Himalayan –  Indiaas, Nepalees en Bhutanees (Gortstraat 16A)

Je snapt dat ik als Indian food lover, ook in mijn voormalige woonplaats Den Haag een goed Indiaas restaurant moest ontdekken. Bij Himalayan serveren ze niet alleen Indiaas eten, maar ook Nepalees en Bhutanees. En de bediening is zo vriendelijk! De mixed vegetable curry is erg lekker, maar hij kan nog niet tippen aan die van Ganesha in Amsterdam…

Wat vind jij een leuke plek in Den Haag om te eten of te drinken?

3 Thoughts on “5x Eten en Drinken in Den Haag!

  1. Den Haag lijkt me onwijs leuk! Ik ben er al jaaaaaren niet geweest, dus ik wil er graag weer eens naartoe!

    • Linda on 9 oktober 2015 at 11:55 said:

      Moet je zeker doen! Het is dat ik al snel naar Zuid-Amerika ga, anders leek het me wel gezellig om in Den Haag te meeten!

  2. Dank je wel! Top tip voor eten en drinken in Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation