City Inspired T-Shirts van Stadtz!

Dat ik van reizen houd, is denk ik wel duidelijk. Het fijne is dat ik deze passie deel met mijn lieve man, Paul. Waar ík helemaal op kan gaan in het schrijven van stukken voor op mijn blog, kan Paul uren zoet zijn met het bewerken van foto’s die hij tijdens onze stedentrips en reizen heeft gemaakt. In plaats van ze alleen maar in een album te plakken of in te lijsten en op te hangen, wilde hij meer met de foto’s doen. Zo kwam hij met het idee om ze op t-shirts te laten drukken.

Oke, hoe gaan we dat aanpakken? Het is natuurlijk een stuk voordeliger om de shirts in het buitenland te laten bedrukken, maar al snel kwamen we erachter dat de kwaliteitsstandaarden in landen als Portugal en Turkije wat lager liggen dan hier (waarom?). We hebben zoveel samples ontvangen. Het ene shirt scheen ontzettend door, van het andere was de boord na één keer wassen al uitgerekt en van weer een ander trok je het labeltje er zo uit. Hmm, dit wordt hem niet. Want als we één ding belangrijk vinden, is dat de kwaliteit heel erg goed is. Ook vinden we het belangrijk dat de shirts van organic cotton zijn. We hebben daarom uiteindelijk besloten om de shirts in Nederland in te kopen en te laten bedrukken.

Super leuk om de eerste shirts eindelijk in handen te hebben! En het was net op tijd, want 19 september stonden we op de Swan Market in Den Haag. Best spannend natuurlijk, hoe er op de shirts gereageerd zou worden. Maar we hebben veel positieve reacties gekregen en ook een aantal shirts verkocht!

Vind jij de t-shirts van Stadtz net zo leuk als ik? 😉 Bezoek onze Etsy Shop, vul kortingscode onedaytrip in, en je krijgt 10% korting. Dat is weer leuk meegenomen toch? 🙂

Let op! Om met Ideal te kunnen betalen, dienen de instellingen onderaan de pagina op Nederland(s)/EUR te staan. De kortingscode kan worden ingevuld nadat je de bank hebt geselecteerd.

Je kan Stadtz trouwens ook vinden op Instagram en Facebook!2 Thoughts on “City Inspired T-Shirts van Stadtz!

  1. Leuke prints! Wel vind ik het jammer dat de hals van het shirt zo hoog is. Persoonlijk vind ik dat voor een damesshirt niet zo mooi. Hebben jullie ook varianten die dat niet hebben?

    • Linda on 28 oktober 2015 at 20:07 said:

      Dankje! Snap helemaal wat je bedoelt, meestal vind ik een hoge hals ook niet mooi bij dames. De hals van deze shirts is echter best breed, waardoor hij wel mooi valt (vind ik dan 🙂 ). Zal aan Paul vragen of er nieuwe modellen met een lagere hals komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation