CityZapper heeft mij geïnterviewd over…Budapest!

Eerder deze maand ontving ik een mailtje van CityZapper met de vraag of ze mij mochten interviewen over mijn favoriete stad. Uiteraard! Leuk! Nu heb ik twee écht favoriete steden: Wenen en Budapest. Maar ik koos voor Budapest…

Naast dat Budapest gewoon een onwijs vette stad is, heb ik er nog een extra band mee omdat mijn roots daar liggen. Ik vertel er dan ook héél graag over. Ben je benieuwd wat ik zo vet vind aan Budapest en waarom het een stad is die je absoluut een keer bezocht moet hebben? Klik dan snel verder naar cityzapper.nl!

Oh, en sorry als ik je onwijs enthousiast heb gemaakt en je meteen vliegtickets naar Budapest wil boeken 😉

6 Thoughts on “CityZapper heeft mij geïnterviewd over…Budapest!

 1. Wat leuk dat je bent geïnterviewd ! Ik vond Budapest ook echt een geweldige stad, zal zeker eens een kijkje nemen en je interview lezen 😉

 2. Danielle on 26 november 2017 at 17:48 said:

  Leuk interview met veel tips! Enne… inspireert zeker om Budapest te bezoeken.

 3. woow mooie foto’s heb je, welk fototoestel gebruik je? Heb je ook een speciale filter gebruikt (zoja welke?) ik wil dit ook kunnen.

  groetjes

  Caro

 4. Leuk interview!
  Mij hebben ze geïnterviewd over Hong Kong. Nét een tikkeltje anders dan Boedapest 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation