Contact

Wil je me wat vragen, ben je op zoek naar tips voor bepaalde bestemmingen of wil je me gewoon een berichtje sturen? Stuur dan een mailtje naar linda@onedaytrip.nl

Ook staat One Day Trip altijd open voor leuke samenwerkingen. Hierbij kan je denken aan het reviewen van (reisgerelateerde) producten, een nieuwe hotspot onder de aandacht brengen of een bepaalde bestemming ontdekken. Stuur je voorstel naar linda@onedaytrip.nl, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Onedaytrip.nl heeft eerder samengewerkt met onder andere:

2 Thoughts on “Contact

 1. Jan on 14 maart 2018 at 14:21 said:

  Hallo Linda, hoelang heeft dat geduurd om de papieren in orde te krijgen om een auto te kopen.
  En mag je dan elke grens over die ik wil.
  Ik wil ca 4 maanden door zuid Amerika reizen en dan ergers stallen en later weer verder gaan

  Gr. Jan

  • Linda on 19 maart 2018 at 10:14 said:

   Hai Jan,

   Het hoeft in principe niet lang te duren. De RUT hadden we direct, ivm stakingen heeft het echter plm. 40 dagen geduurd voordat de auto op onze naam stond. Helaas zijn stakingen in Zuid Amerika aan de orde van de dag. Maar mocht alles volgens plan gaan, dan kan alles binnen een week geregeld zijn. Houd er echter rekening mee dat dit langer kan duren.

   Toen wij er waren (2015/2016) mocht je inderdaad elke grens in Zuid Amerika over. Mits de auto in Chili is gekocht. In andere landen schijnt het (vrijwel) onmogelijk te zijn.

   Heb je de artikelen over het kopen van een auto in Chili al gelezen? Daar heb ik alle belangrijke info in proberen te zetten.

   Succes!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *