Happy Birthday to Me! (+WIN een wereldkaart!)

Happy birthday to me! Hieperdepiep, hoera! Vandaag ben ik 29 lentes jong geworden. En echt, volgens mij is het nog nooit zo koud geweest op mijn verjaardag. Maar dat terzijde. Elk jaar probeer ik wel wat leuks te posten op m’n verjaardag. Zo deelde ik vorig jaar een aantal feitjes over m’n geboortedag (toch best leuk om te weten) en twee jaar geleden maakte ik een top 27 van mijn favoriete bestemmingen. Dit jaar is het tijd om niet alleen cadeautjes te krijgen, maar ook wat weg te geven. Gewoon, omdat het leuk is.

Een tijdje geleden werd ik benaderd door wereldkaarten.nl met de vraag of ik het leuk vind om in hun nieuwe webwinkel een wereldkaart uit te kiezen. Ja! Uiteraard! Zoals jullie wellicht weten is het in ons huis wel duidelijk dat we ontzettend veel van reizen houden. Maar genoeg wereldkaarten? Dat nooit. Nu nog een mooie uitkiezen.

Want het aanbod op wereldkaarten.nl is groot, heel groot. Gelukkig kan je kiezen uit verschillende thema’s, wat het zoeken ietsje makkelijker maakt. Zodra ik een keuze had gemaakt, moest ik nog aangeven op wat voor materiaal ik de wereldkaart wil. Je kan namelijk kiezen uit een normale poster, maar ook een wereldkaart op canvas, hout, aluminium of plexiglas. Voor mij was de keuze echter al snel gemaakt: ik wil hem op hout!

Win een wereldkaart!

En ik heb wat leuks voor jullie! Naast een wereldkaart voor mijzelf, heb ik namelijk geregeld dat ik onder mijn lezers een tegoedbon van €50,- mag verloten. Hoe leuk! Wat je daarvoor moet doen?
√ Like het bericht van deze winactie op Facebook
√ Laat in de comments (hieronder of op Facebook) weten waarom jij graag een wereldkaart wil hebben

Good luck! 🙂

Deze winactie sluit op woensdag 17 mei om 12:00 uur.  De winactie is gesloten

One Thought on “Happy Birthday to Me! (+WIN een wereldkaart!)

  1. Gefeliciteerd!
    Een wereldkaart op hout is echt tof als verjaardagscadeau. Wat heb je nog meer gekregen?
    Ik heb een grote liefde voor wereld kaarten. Op pinterest verzamel ik allemaal plaatjes van hoe je wereldkaarten in je interieur kunt gebruiken, kijk hier maar: https://nl.pinterest.com/miranda_vdende/just-use-a-map/
    Daarom zou ik het ook super leuk vinden om een tegoedbon voor een wereld kaart te winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation