Het huis van een reiziger (+ winactie!!)

Als je ons huis binnenloopt, is het denk ik meteen wel duidelijk waar wij van houden. Reizen! Dat reizen onze passie is, is op meerdere plekken in het huis zichtbaar. Van meegenomen souvenirtjes tot foto’s aan de muur tot landkaarten. Vandaag geef ik jullie een kijkje in ons huis (inclusief een leuke winactie!).

We hebben een kast vol boeken, maar onze mooiste reisboeken verdienen een speciaal plekje. Het is zo heerlijk om een boek erbij te pakken, door te bladeren en te fantaseren over nieuw te maken reisjes…

Ik houd van kaarten. Al blader ik niet door de atlas, dan staar ik wel minuten lang naar de landkaart. En drie keer raden wat ik doe tijdens het poetsen van mijn tanden? Inderdaad: ook kijken naar een landkaart.

Een paar weken geleden had manlief een kadootje voor mij: hij heeft een paar van onze mooiste foto’s van Zuid Amerika laten afdrukken en ingelijst. Ik ben er zó blij mee!!

En zo zijn er nog meer plekjes in ons huis waar we worden herinnerd aan de mooie tripjes die we hebben gemaakt…

Een beetje jammer dat het nu winter is en hij niet meer hangt, want het zo relaxed, met het zonnetje in je gezicht. Maar ook in huis kan je het prima doen: chillen in een hangmat! En laat ik nou toevallig een hele leuke winactie hebben, waar ik een hangmat óf hangstoel weggeef. Wat je daarvoor moet doen? Vrij weinig.

• Like het bericht van de winactie op Facebook
• Vertel mij wat jij zo chill vindt aan een hangmat (op Facebook of hieronder bij de comments)
• Neem een kijkje bij De Hangmat en laat mij weten waar je voorkeur naar uitgaat: een hangmat of een hangstoel (van het merk Tropilex).

De winactie sluit op donderdag 29 januari om 12:00 uur. Zie jij jezelf al chillen? 🙂

De winactie is inmiddels gesloten en de winnaar is op de hoogte gebracht.

5 Thoughts on “Het huis van een reiziger (+ winactie!!)

 1. Leuk om meer van jullie huisje te zien! Mooie foto’s heb je ook gemaakt. Super vet, die foto’s aan de muur. En dat douchegordijn, geniaal! Ik ben ook dol op wereldkaarten en de badkamer is de enige kamer in het huis waar er geen hangt. Het boek Visual Atlas lijkt me ook heel mooi.
  Oh, enne, ik doe graag mee met de winactie! Ik zie mezelf wel in zo’n hangmat liggen met alle kleuren van de regenboog. Lekker vrolijk en past perfect in onze tuin, die we in het voorjaar gaan aanpakken.

  • Linda on 20 december 2016 at 17:16 said:

   Dankjewel! 🙂 Jaa, ben ook echt heel blij met de foto’s! Haha, leuk douchegordijn he 🙂

   Leuk! Ik zet je op de lijst… Wij hadden in de zomer ook een hangmat in de tuin hangen, super relaxed.

 2. Dinah on 21 december 2016 at 15:17 said:

  Haha zo herkenbaar jullie huis…. wij hebben dat precies zo!
  Ik doe heel graag mee voor een hangstoel, we zijn net verhuisd van 40m2 naar 90m2 dus we hebben ruimte te over!!! lijkt me zeer relaxed, ik hou wel van door de atlas bladeren… ben ik uren zoet mee, lijkt me fijn in zo’n hangstoel 😉

  • Linda on 21 december 2016 at 15:56 said:

   Leuk, ik zet je op de lijst! En perfecte combi inderdaad, door een atlas of reisboek bladeren in een hangstoel 😉

 3. Anita H. on 26 december 2016 at 04:05 said:

  Ik vind het heerlijk om in de zomer lekker in de zon te relaxen met een tijdschrift en een drankje bij de hand. In een hangmat of hangstoel is dat extra ontspannend naar mijn idee. Ik heb weleens in een hangmat gelegen buiten bij een wellnesscentrum en dat vond ik bepaald niet verkeerd. Mijn voorkeur: http://www.dehangmat.nl/tropical-natura-lounge-hangstoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation