Instagram Best Nine 2016

Hier ben ik altijd zo benieuwd naar! Mijn foto’s die op Instagram het meest in de smaak vallen. En aangezien het jaar 2016 er alweer bijna opzit, is het tijd voor mijn negen meest gelikete foto’s van dit jaar.

Grappig om te zien dat mijn meest populaire Instagram foto’s die perse mijn favorieten zijn. In ieder geval, niet allemaal. Sommige foto’s zijn ook maar even snel met mijn mobiele telefoon gemaakt, in plaats van met een goede camera. Ook opvallend is de verdeling: drie foto’s van onze reis door Zuidoost Azië, drie foto’s van onze fantastische reis door Zuid Amerika en drie foto’s van ons mooie Nederland. Laten we ze allemaal even langsgaan, in willekeurige volgorde.

#1 Lopend over de beroemde zoutvlakte Salar de Uyuni

Het was ook echt wel vet, over de gigantische zoutvlakte van Salar de Uyuni lopen. Maar wat nog véél vetter was, is dat we met onze eigen auto er overheen hebben gereden. En dat ik met de action camera heb gefilmd terwijl ik achterin de pickup stond. Intens gelukkig was ik…

#2 Uitkijkend over de indrukwekkende Colca Canyon in Peru

De Colca Canyon was zo indrukwekkend om te zien. Nog zoveel meer indrukwekkend dan op deze foto is vastgelegd. Het was werkelijk waar prachtig.

#3 Eén van mij favo’s: Los Médanos zandduinen in Argentinië

Weet je dat ik deze foto pas geleden pas heb gezien? Toen ik op reis mijn dagboeken schreef, selecteerde ik elke keer een aantal foto’s voor het artikel. Ik heb toen een andere foto van Los Médanos geselecteerd dan deze, terwijl ik deze zo ontzettend mooi vind! Het was dan ook echt een verrassing toen ik bij het doorkijken van de foto’s deze tegenkwam.

#4 Deze vind ik zó leuk: Ayutthaya in Thailand

Dit was leuk!!

#5 De té leuke straten van Georgetown op het eiland Penang in Maleisië

De stad Georgetown op het Maleisische eiland Penang is één van mijn favoriete bestemmingen van Zuidoost Azië. Dit is slechts één van de vele honderden foto’s die we hebben gemaakt.

#6 Hollandser kan bijna niet: Madurodam!

Haha tja, ik begrijp denk wel waarom deze veel likes heeft gekregen. Maar geef mij maar één van de foto’s uit Zuid Amerika of Zuidoost Azië.

#7 Een marktvrouw in het Vietnamese Hoi An

Hoi An was fijn…

#8 Mijn nummer één Nederlandse stad: Den Haag!

Het mooie Den Haag. Ik houd ervan.

#9 Onze nieuwe woonplaats: Leiden…

Even snel gemaakt tijdens een wandeling op een grauwe zondagmiddag.

Foto nummer drie en vier behoren ook tot mijn eigen favorieten. En er zijn zoveel foto’s die ik mooier vind dan die in mijn best nine staan. Als ik er écht één moet kiezen ga ik denk ik voor deze…

♥  Laguna Miscanti in de Atacama-woestijn in Chili

Welke foto vind jij het mooist? Eén uit de best nine of mijn eigen favoriet?

18 Thoughts on “Instagram Best Nine 2016

 1. Jouw favoriet :))
  En vind 1 en 3 ook heel mooi…
  Welke reisjes staan er voor 2017 op de planning?

 2. Stuk voor stuk prachtige foto’s! Ik vind deze lijstje zo leuk om te zien 🙂 De eerste foto is echt mijn favoriet, geweldig! Nr. 3 vind ik ook heel mooi en nr. 4 is super leuk 😀

  • Linda on 23 december 2016 at 10:09 said:

   Dankjewel! 🙂 Jaa, ik vind het ook altijd super leuk om het op andere blogs te zien. En vind het aan de best nine zo grappig om te zien welke foto’s in de smaak vallen, terwijl het niet perse je eigen favoriet is.

 3. Dit zijn ook echt stuk voor stuk prachtige foto’s ik ben echt een avonturier en kan echt genieten van landschappen en gebouwen dus hier kwijl ik bijna bij..

 4. Leuke foto’s! Ik kan bijna niet kiezen…vind ze allemaal mooi (ja, ook die van Madurodam :)) Dan ga ik toch voor de zoutvlakte en ik snap ook goed dat je de foto van Chili nog even in het zonnetje wilde zetten 🙂 Alvast een fijne jaarwisseling gewenst (in Krakau, toch?) Have fun!

  • Linda on 4 januari 2017 at 10:33 said:

   Jaa, die van Chili is toch wel mijn favoriet 🙂

   Een beetje laat, maar dankjewel! Jij ook! Jij bent nu in Wenen he? Daar gaan wij in maart weer naartoe. Heel veel plezier!

 5. Wat een prachtige foto’s! Leuk om te zien. Nummer 1 en jouw eigen favoriet vind ik het allermooist, maar het zijn natuurlijk allemaal mooie foto’s. Ik ben nu eigenlijk ook wel nieuwsgierig naar mijn populairste foto’s. 😉

  • Linda on 4 januari 2017 at 10:35 said:

   Dankje, Rowan!

   Jaa, dan moet je de best nine echt even maken. Zo leuk om te zien op welke foto’s veel wordt gereageerd. En grappig om te merken dat foto’s die je zelf niet perse top vindt, het op Instagram juist heel goed doen.

 6. Je hebt prachtige foto’s in je best nine staan. Bij mij missen trouwens ook sommige favorieten, gek hoe anders je het kunt verwachten van te voren. De laatste foto die jouw favoriet is vind ik echt prachtig! Uit je best nine vind ik nr. 1,2 en 3 het mooist

  • Linda on 4 januari 2017 at 22:23 said:

   Dankjewel!!

   En je merkt inderdaad gewoon dat sommige foto’s het goed doen, terwijl ze niet perse de mooiste zijn.

 7. Mooie foto’s! Echt moeilijk om te kiezen, haha. Maar ik denk dat ik de eerste nog net de mooiste van allemaal vind 🙂
  Nog een fijn nieuwjaar gewenst!

 8. Jaaa, ik ben echt fan van jouw foto’s van Zuid Amerika! Zo ongelooflijk mooie natuur, wauww! <3 Maar ook je foto's van Azië maken me nieuwsgierig. Maleisië staat zeker op mijn wishlist. Ik vind de foto van jou in de Atacama-woestijn in Chili trouwens echt te gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation