Mijn 5 favo Travel Instagram accounts

Een tijdje geleden publiceerde Anita van Reisvlinder.nl haar vijf favoriete Instagram accounts over reizen, en ik stond ertussen! Super leuk! Ook ik heb een lijstje gemaakt met mijn favoriete, groeiende Instagrammers.

Traveladdict.nl

Ik volg Karin van Traveladdict.nl al een tijdje, zowel op Instagram als haar reisblog. Ze post de meest prachtige foto’s en daarnaast schrijft ze ook nog eens heel leuk (wat verwacht je ook, van een journaliste…).

Rugzakvolreizen

Felice van Rugzakvolreizen.nl is op dit moment wederom in Zuid Amerika te vinden, dus je ziet de ene na de andere geweldige foto voorbij komen. Bij het zien van haar foto’s kan je niet anders dan zin krijgen om te reizen.

Reisduo.nl

Kim en Dennis van Reisduo.nl maken op dit moment een reis door Centraal en Zuid Amerika, dus je snapt dat hun foto’s een lust voor het oog zijn. Ze hebben ook een hele mooie reisblog, dus we kunnen allemaal volop van hun reis meegenieten.

Nosprinkles_nl

Nog volop bezig met het voorbereiden van hun grote reis, die komende zomer gaat beginnen. Kan niet wachten op alle foto’s die voorbij gaan komen!

Livingtheghanaiandream

Jennifer is verliefd op Ghana. En niet alleen op het land, maar ook haar grote liefde is Ghanees. Ze heeft een eigen bedrijfje,  Dreams from Ghana, waar ze handgemaakte producten uit Ghana verkoopt. En ze is pas geleden ook nog een eigen blog begonnen! Super leuk.

Wat is jouw favo travel Instagrammer? 

P.s. Deze tag is bedacht door Vincent van Reizenoverdewereld.nl.

8 Thoughts on “Mijn 5 favo Travel Instagram accounts

 1. Wouw wat leuk dat je ons noemt, dankjewel! En geniet van je reis door Zuid-Amerika :).

 2. Super leuk om te lezen. Dank jullie wel voor jullie inspiratie! Geniet van de reis en we wachten nu al af op jullie volgende blog.

 3. Leuk dat je ook een lijstje van groeiende Instagrammers hebt gemaakt. Leuk lijstje..weer twee nieuwe accounts om te volgen.

 4. Bedankt voor het leuke overzicht. Ik kende nog niet alle accounts die je beschrijft, dus dank voor je inspiratie.

  Zelf probeer ik steeds meer met instagram te doen. Ik vergeet het nog regelmatig, maar steeds minder vaak 🙂

  • Linda on 19 januari 2016 at 16:18 said:

   Alsjeblieft!

   Ik vind Instagram een heel leuk medium om foto’s te delen. Het zit helemaal in m’n systeem om één keer per dag een foto te posten. Al lukt het nu lang niet altijd omdat er niet altijd Internet is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation