Travel Wishlist

Australië

Belgrado (Servië) (april 2018)

Brugge (België) (aug 2015)

Donauroute fietsen (in ieder geval traject Wenen-Budapest) (juli 2017, het werd lopen)

Finland

IJsland

Isle of Skye (Schotland) (april 2020)

Israël

Japan

Krakau (Polen) (jaarwisseling ’16-’17)

Lange wandeltocht in/naar het buitenland (mei/jun 2015 langs de Kroatische kust)

Lapland

Lissabon (Portugal) (jun/aug 2015)

Lofoten (Noorwegen)

Montenegro Express

Nepal

Nieuw-Zeeland

Noorwegen

Praag (Tsjechië) (aug 2016)

Taalcursus in Spanje

Transsiberië Express

Zweden (dec 2018, Stockholm)

Zuid-Afrika

Zuid-Korea

*Opgesteld tijdens de start van mijn blog: februari 2015, en wordt regelmatig (zeg maar gerust best regelmatig) aangevuld…

4 Thoughts on “Travel Wishlist

 1. Nieuw-Zeeland kan ik je alleen maar aanbevelen. Wat een bijzonder mooi en fijn land! Voor een hoop inspiratie heb ik nog wel wat blogs om te lezen http://www.marcellamolenaar.nl/reisbestemmingen/nieuw-zeeland 🙂

  Mooie wishlist. Ik heb best veel overeenkomsten. Vooral Australië, Portugal, Zweden en Noorwegen staan enorm hoog op mijn wishlist!

 2. Linda on 1 april 2015 at 22:05 said:

  Vooral de natuur in Nieuw-Zeeland lijkt mij echt prachtig. Heb uiteraard al even rondgekeken op je blog. Tegen de tijd dat ik daadwerkelijk naar Nieuw-Zeeland ga, zal ik nog wat gerichter gaan lezen 🙂 Ben benieuwd wat je er allemaal over hebt geschreven!

  Ik wil nog naar zoveel plekken. Nadat Laura van Whatabouther pas geleden over Nepal heeft geschreven, ga ik die absoluut aan de lijst toevoegen. Lijkt me echt een geweldig land!

 3. Ik was na je bericht over Wenen nieuwsgierig naar de rest van je wishlist. Die is heel herkenbaar, haha! We hebben er veel dezelfde plekken en landen op staan.
  Buenos Aires vond ik echt geweldig, zo levendig en bruisend. En Nepal indrukwekkend. Brugge vond ik ook leuk! Schijnt een leuke bierbrouwerij te zitten, dus nu wil ik binnenkort een keer er heen en die gaan ontdekken.

  • Linda on 10 juni 2015 at 09:33 said:

   Wat leuk! Als je nog goede tips hebt voor Buenos Aires, let me know! Zo grappig he, dat je soms plekken op je wishlist hebt staan die om de hoek liggen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *