3 Stedentrips gepland staan

De afgelopen maanden deden we het wat rustiger aan met de stedentrips. Behalve een weekendje Praag, hebben we geen reisjes gemaakt. Ons huis in orde maken, een baan zoeken, je kent het wel. Maar nu dat allemaal is geregeld, kon ik weer losgaan met het plannen van stedentrips. Voor nu staan er al drie op de planning: Krakau, Hamburg en Wenen. En ik ben op zoek naar tips!

Een aantal weken geleden schreef ik een artikel over stedentrips in de winter. Eén die er niet opstond, maar die ik dit jaar wel in de winter ga bezoeken is Krakau. En laten we het extra leuk maken door er ook Oud en Nieuw te gaan vieren! Ik vertelde al dat we een aantal jaar geleden Oud en Nieuw in Wenen hebben gevierd, wat we echt onwijs leuk vonden, en nu gaan we ervaren hoe het is om het in Krakau te vieren. Krakau stond al heel lang op mijn wensenlijstje, dus ik heb er ontzettend veel zin in. Het is voor mij een hele nieuwe bestemming, dus ik ben op zoek naar tips. Dus ben jij al eens in Krakau geweest en heb je leuke tips voor ons? Vertel, vertel, vertel!

In het nieuwe jaar staat er als eerst een tripje naar Hamburg gepland. En dit keer niet met Paul, maar met mijn lieve vriendinnetje Galini. We proberen elk jaar een weekendje weg te gaan, maar door onze reis en haar verblijf in Brazilië is de laatste keer begin 2015 geweest. We gingen toen een weekendje naar Maastricht, wat echt onwijs leuk was. Dit keer wilden we wel naar het buitenland, maar niet al te ver weg. Hamburg it is! Ik heb hele goede verhalen over Hamburg gehoord, dus heb er al helemaal zin in. Ken jij deze stad al?

Een aantal weken geleden vierde Transavia haar verjaardag en bood ter ere daarvan goedkope vliegtickets aan. Aangezien ik nooit genoeg kan krijgen van Wenen en het wel weer eens tijd vond voor een reisje die kant op, heb ik gretig gebruikgemaakt van deze aanbieding. We zijn inmiddels al best een aantal keer in Wenen geweest, maar we blijven nieuwe plekjes ontdekken. Ahh, ik heb echt zin om weer naar Wenen te gaan!

Ik ben dus op zoek naar tips! Ben jij al een keer naar Krakau, Hamburg of Wenen geweest en heb je tips die je graag met mij wil delen? Vertel!

10 Thoughts on “3 Stedentrips gepland staan

 1. Leuke keuze! Ik ben vroeger in Wenen geweest, echt een stad om verliefd op te worden. Krakau lijkt me indrukwekkend. En Hamburg lijkt me heel gezellig.

 2. Ik ben in Krakau en in Hamburg geweest (blogs met tips vind je eventueel op mijn website als je zou willen). Ik zou vanuit Krakau zeker een dag naar Auschwitz gaan als je de gelegenheid hebt. Zo indrukwekkend en aangrijpend,

 3. Wat een heerlijk vooruitzicht! Je gaat wat mooie plekjes bezoeken! Krakau staat hoog op mijn lijstje! Maar Wenen en Hamburg ook… Dus een klein beetje jaloers ben ik wel. 😉

  • Linda on 27 november 2016 at 19:34 said:

   Jaa, heb er ook heel veel zin in 🙂 Hamburg en Krakau wordt voor mij ook de eerste keer, dus ben heel benieuwd!

 4. Wat leuk zeg 😀 Ik ken alle steden, met Wenen met stipt op nummer 1. Daar kan ik ook nog wel 10 keer heen haha. Hamburg vond ik ook erg leuk trouwens. Mooie stad en veel te doen. Ik was er voor een congres maar heb er een dag aan vastgeplakt. Krakau is al wat langer geleden, met mijn vader ging ik toen. Een erg mooie en gezellige stad. We gingen heen omdat we Auschwitz wilden zien. Als je daar interesse in hebt zeker niet missen. Heel indrukwekkend, alsof het gister allemaal gebeurd is.

  • Linda on 28 november 2016 at 17:41 said:

   Haha, dat heb ik nou ook met Wenen. Word het nooit zat 🙂

   Hamburg en Krakau wordt de eerste keer, maar hoor er alleen maar positieve verhalen over. En Auschwitz proberen we zeker te bezoeken, want dat moet je denk echt een keer gezien hebben…

 5. Wat een leuke stedentrips! Ik ben in geen van drieën geweest, dus aan mij heb je even niets 😉 Alle drie staan ze wel op mijn verlanglijstje, dus ik kijk uit naar je verhalen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation