Mijn 5 favo Berlijn Instagram accounts

Jaa, ook ík houd van Instagram! Heerlijk om door de prachtige foto’s te scrollen en nieuwe accounts te ontdekken. Een tikkeltje verslavend is het wel. En je snapt dat nu wij het besluit hebben genomen om naar Berlijn te verhuizen, ik het extra leuk vind om Instagram accounts van mede Berlijn lovers te checken. Ik heb een overzichtje gemaakt van mijn vijf favorieten…

Evahoefsloot

Eva van Evainberlin.com woont inmiddels twee jaar in Berlijn. Ook zij is met haar grote liefde naar Berlijn vertrokken, om daar een nieuw leven te beginnen. Met haar foto’s op Instagram geeft ze je een kijkje in haar leven in Berlijn. Je wordt spontaan verliefd op de stad.

Berlijnblog

Ook Marjolein van Berlijnblog is een Nederlandse die naar Berlijn is verhuisd. Na in 2006 een jaar in Berlijn te hebben gewoond voor haar studie, is ze, via Barcelona en Amsterdam, in 2011 weer naar Berlijn vertrokken om er te gaan wonen. En haar foto’s! Ik houd ervan!

Vansofberlin

Naast verhuizen naar Berlijn, hebben wij nog een droom. Ooit willen we een campertje kopen om daarmee rond te trekken. Dus je snapt dat een Instagram account als Vansofberlin heaven is voor mij. Dagelijks worden er foto’s van de meest geniale busjes en campers gepost. Love it

Lindaberlin

De foto’s van Linda, van Lindaberlin, zijn net kunst. Het zijn hele artistieke foto’s, van de meest bijzondere plekken in Berlijn. Heel vet.

Visitingberlin

Dit Instagram account geeft je echt een goed beeld van Berlijn. Van foto’s van mooie gebouwen, tot foto’s van eettentjes en barretjes. Je komt er helemaal van in de Berlijn vibe.

Ken jij bovenstaande accounts al? Of ken je nog meer Berlijn Instagrammers die de moeite waard zijn om te volgen?

2 Thoughts on “Mijn 5 favo Berlijn Instagram accounts

  1. Aaaah wat lief van je!! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation