One Day Trip is jarig!! (+ kadootje)

Precies één jaar geleden, op vier februari, zette ik het eerste artikel online. Wat is het jaar voorbij gevlogen!

Mijn eerste artikel was die over een stedentrip naar Londen, waar het idee van Onedaytrip.nl is ontstaan. Zo grappig om dat artikel nu terug te lezen. Nu vind ik het veel te statisch, toen was ik super blij met m’n eerste artikel dat online kwam.

Maar wat voor artikelen kan ik nog meer online zitten? Vinden mensen het misschien leuk om wat standaard woordjes en zinnetjes te kennen in de taal van het land waar ze naartoe geen? Het bleek geen succes. Nu heb ik zoveel potentiële artikelen in m’n hoofd en op een lijstje staan. Aan inspiratie geen gebrek. En geloof me, ik baal er echt van dat ik op reis niet zoveel kan schrijven als thuis. We hebben alleen een tablet bij ons  en daarop is het best irritant typen. Maar ik heb nog zoveel voor jullie in m’n hoofd!

Niet alleen de inspiratie groeit, ook het aantal bezoekers. En dat vind ik echt zo leuk! De eerste paar maanden had ik bijna alleen maar bezoekers als er net een artikel online was gekomen. Nu heb ik doorlopend bezoekers, wordt mijn blog gevonden via Google en ontvang ik mailtjes van reizigers met vragen omtrent reizen. Zo fijn!

Het afgelopen jaar heb ik in totaal 99 artikelen gepubliceerd (dit is serieus, volkomen toevallig, het 100e artikel) , waarvan het dagboek van onze eerste week in Zuid Amerika, de aankondiging van onze reis en het artikel met de meest gehoorde opmerkingen over onze reis, het best zijn gelezen.

Artikelen die minder goed zijn gelezen, zijn die over Wenen en Sarajevo. Jammer, want het zijn zulke vette steden!

Maar het belangrijkste is dat ik bloggen nog zo ontzettend leuk vind! Ik doe het echt met heel veel plezier en ben nog lang niet van plan om te stoppen. En omdat ik jullie zo dankbaar ben voor het bezoeken van mijn blog, neem ik voor één van jullie (of twee 🙂 ) een kleinigheidje mee uit Zuid Amerika. Wat je daarvoor moet doen? Niet veel. Aangezien ik nu mijn droomreis aan het maken ben, ben ik heel benieuwd hoe joúw droomreis eruit ziet. En ik zou het natuurlijk heel leuk vinden als je One Day Trip liked op Facebook en volgt op Instagram, maar dat is bijzaak 🙂

Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties!

* Inmiddels hebben Miranda en Marcella een mailtje ontvangen 🙂

15 Thoughts on “One Day Trip is jarig!! (+ kadootje)

 1. Gefeliciteerd! Tof dat het zo goed gaat ook 🙂 Heb je meteen even gevolgd op Instagram. Maar ik doe niet mee voor het kleinigheidje uit ZA. Woon er tenslotte zelf dus lijkt me leuker voor iemand die het nog niet kent ofzo. Bovendien gaat het niet never nooit niet aankomen 😛

 2. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Leuk dat je site groeit en steeds meer bezoekers trekt, ik check hem ook regelmatig en volg met veel plezier jullie reis. 🙂 Op naar jaar 2!

 3. Congrats collega!! Jarig op dezelfde dag!
  k wil nog steeds heel graag een overland tour maken door het oosten van Afrika.
  Zelf een jeep kopen en dan naar Kenia, Tanzania, Oeganda, Botswana, Zambia, Zimbabwe, Namibië of zoiets. Zonder internet, telefoon, etc … echt into the wild zeg maar 🙂

  Vertel…wat is dat kleinigheidje? 😉

 4. Proficiat, zo leuk dat One Day Trip een jaartje oud is! Geniet van die droomreis, die van mij wordt in november werkelijkheid (Transmongolië Express). 🙂

 5. Gefeliciflapstaart. Wat leuk voor jullie. Wij moeten nog even wachten maar ook onze wereldreis komt nu echt dichterbij. Nog 4 maanden!!!!! Geniet nog lekker van jullie reis en ik kijk uit naar de volgende blog.

 6. Gefeliciteerd! Super tof dat je al een jaar aan het bloggen bent. Mijn blog bestaat al heel wat langer, maar ik durf geen blog verjaardag te vieren omdat er ook lange periodes tussen zitten waarop het helemaal stil was op mijn blog.
  Een droom wereld reis lijkt mij ook super tof om te ondernemen, stiekem ben ik jaloers op de mensen die dit doen. Op dit moment zou ik niet kunnen zeggen waar ik heen wil omdat ik overal naar toe wil reizen 😛

  • Linda on 10 februari 2016 at 20:10 said:

   Dankjewel!!

   Maar blijkbaar vind je het bloggen te leuk om mee te stoppen en pak je het elke keer weer op 🙂

   De wereld is ook zo groot en mooi he? Wie weet, als je bent afgestudeerd…

 7. Gefeliciteerd lady! Ik lees veel te weinig over jullie te gekke reis, maar zoals je merkt ben ik nu aan het bijlezen 😉 Mijn droomreis is een paar maanden rondreizen door Australië. Maar ook Patagonië lijkt me te gek. En ik ben steeds nieuwsgieriger geworden naar Ruta 40 😉 Veel blogplezier, op naar jaar 2!

  • Linda on 14 februari 2016 at 02:41 said:

   Dankjewel, Marcel!

   Leuk dat je aan het bijlezen bent!

   Jaa, heel vet! En dan weer met een camper? Patagonië is ook prachtig, al hebben wij alleen het noorden van Patagonië gezien. Het wordt denk alleen maar indrukwekkender naarmate je meer naar het zuiden gaat.

 8. Pingback: Onze reis door Zuid Amerika • De laatste weken | One Day Trip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation