One Day Trip

Ik houd van reizen. Nieuwe plekjes ontdekken. De lokale keuken proberen. De mensen leren kennen. Ik doe het zo vaak als mogelijk, ook al is het maar een kort tripje.

Het genieten begint bij de voorbereiding. Het internet en andere reisblogs afstruinen naar niet te missen bezienswaardigheden, restaurantjes waar ze overheerlijke (lokale) gerechten serveren en nét die dingen die je bezoek onvergetelijk maken. Zo ook voor mijn stedentrip naar Londen, waar we slechts één nachtje heengingen. De stedentrip waar het idee van One Day Trip is geboren.

Het doel van One Day Trip is om met jullie te delen wat de leuke plekjes zijn die je, als je het mij vraagt, echt niet mag missen als je een stad bezoekt. Heb je langer dan one day de tijd? Super! Dan heb ik nog wat extra tips voor je. Ook lees je op mijn blog over mijn gemaakte reizen, inspirerende reisverhalen en all I love about travelling.

One Day you’ll Make the Trip you Always Wanted to Make…

2 Thoughts on “One Day Trip

 1. Hoi Linda,
  Wat een leuk idee om “one day trip” tips te geven! Ben benieuwd naar je berichten! Is er een manier om je blog te volgen via Facebook of per email?
  Groetjes Lizette

  • Linda on 24 februari 2015 at 21:01 said:

   Hai Lizette,

   super lief, dankjewel!

   Ben op dit moment nog druk bezig met van alles omtrent mijn blog. Ik laat je weten zodra ik heb bedacht op welke manier je m’n blog kan volgen!

   Groetjes, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *