Terug van weggeweest

Ken je dat, dat je iets onwijs leuk vindt en heerlijk om te doen, maar het op de één of andere manier toch niet doet? Nou, ik wel. Ik kan zo een heel lijstje opnoemen, maar laat ik het voor nu even bij de nummer 1 van het lijstje houden: bloggen. Nu kan ik 10.000 redenen bedenken waarom het bloggen de laatste maanden op een errûg laag pitje stond, maar het is simpel: ik neem er de tijd niet voor. In plaats van een reisverhaaltje te tikken, kies ik ervoor om achter elkaar het nieuwe seizoen van The Blacklist, New Girl of La Casa de Papel te kijken. Tja. Maar het gaat veranderen. Ik ga weer tijd vrijmaken om te bloggen. Ik wíl weer tijd vrijmaken om te bloggen. Waarom?

1. Weet je hoé leuk bloggen is?

Echt, bloggen is zó leuk! Ik ben nou eenmaal niet 365 dagen per jaar op reis, dus des te fijn om erover te schrijven als je lekker thuis bent. Om, als je net terug bent, je ervaringen te delen, om terug te denken aan eerder gemaakte tripjes en daar een leuk stuk over te schrijven, om lijstjes te maken van tripjes die je heel graag nog een keer zou willen maken. Heerlijk toch? Om ook als je níet op reis bent, je met reizen bezig te houden?

2. En weet je hoe heerlijk het is om oude blogposts terug te lezen?

Nou, echt. En dat doe ik eigenlijk veel te weinig. Maar het is zo leuk om oude blogposts terug te lezen. Dan word je helemaal mee terug genomen naar het moment dat je op de desbetreffende bestemming was. Zo fijn. En soms ook wel handig als je ergens een tikfout tegenkomt 😉

3. Maar ook om met andere mensen de meest leuke, relaxte, bijzondere, prachtige, fantastische plekken waar je bent geweest, te delen?

Het is ook gewoon heel leuk om je ervaringen met anderen te delen. Want tuurlijk deel ik ervaringen en tips met mensen in mijn omgeving (als ze ernaar vragen, ik houd er niet zo van om uit mezelf in geuren en kleuren te vertellen hoe fantastisch ik een bepaalde bestemming vond -of niet-). Maar waarom zou ik het daarbij houden? En het is ook gewoon leuk om het op te schrijven, als een reisgidsje dat je op een later moment weer erbij kan pakken.

4. Omdat reizen mijn grote passie is

Zo simpel is het. Reizen is het meest fantastische dat er is en ik doe het het liefst zo vaak mogelijk. Ik wil heel de wereld nog ontdekken. Nederland is heel fijn hoor, maar er is nog zoveel meer.

Dus, ik ga het bloggen weer oppakken. Er staan inmiddels al een aantal blogpost ingepland en de ideeën komen weer naar boven. Ik heb er zin in!!

4 Thoughts on “Terug van weggeweest

  1. Jeej! Welkom terug!

  2. You go girllllll!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation